Nieuws uit Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver

Nieuws uit Sint-Katelijne-Waver

Studenten laten auto rijden op basis van camerabeelden op een gsm

18/06/18 02:57 - Vier studenten van de Thomas More Hogeschool in Sint-Katelijne-Waver hebben een auto laten rijden op basis van camerabeelden op een gsm, die aan de voorruit werd bevestigd. De studenten zaten zelf wel achter het stuur, maar de auto vertraagde of stopte deels automatisch en bleef zonder bijsturen op het rijvak.

Jonathan Wayaffe start met twijfels door enkelblessure

15/06/18 02:55 - Jonathan Wayaffe is één van de zeven landgenoten in de mannenwedstrijd in de ITU sprint in Antwerpen zondag. Na zijn Belgische titel op de sprinttriatlon ging het wat bergaf voor Wayaffe.

Camera’s moeten overlast inperken

07/06/18 02:57 - In Onze-Lieve-Vrouw-Waver ter hoogte van zaal Graaf d’Ellissem maar ook aan het speelpleintje aan Leyland en aan het speelplein De Blauwe Pinguïn in de Kanadastraat hangen voortaan bewakingscamera’s. Deze plaatsen werden uitgekozen aangezien daar in het verleden sprake was van overlast. De gemeente investeert 31.000 euro.

Dodelijk ongeval met studenten uit Wuustwezel: chauffeur krijgt twee jaar rijverbod

05/06/18 10:55 - Leuvenaar Michaël H., die in februari 2017 een ongeval veroorzaakte dat aan drie inzittenden het leven kostte, is door de politierechtbank in Mechelen veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van vier maanden. Hij krijgt ook een rijverbod van twee jaar en een voorwaardelijke boete van 1600 euro. “Een zwak signaal naar de maatschappij toe”, vindt de vader van één van de dodelijke slachtoffers uit Wuustwezel.

Gezin speelt alles kwijt na brand: “Geraakt door enorme solidariteit van onze inwoners”

04/06/18 13:53 - In het woonzorgcentrum Sint-Elisabeth hebben de voorbije dagen tientallen mensen spullen binnengebracht voor het gezin dat alles kwijtspeelde in een brand in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, het voorbije weekend. Maandag werd alle spullen gesorteerd.

Ex-KVM-manager Marc Faes in de politiek

04/06/18 02:57 - Op de lijst Samen Anders, van Open VLD, SP.A en SKW+, staan zeventien nieuwe namen. Tom Ongena, momenteel eerste schepen in Sint-Katelijne-Waver, trekt de lijst. Hij wordt gevolgd door nieuwkomer Katrien Willems. De opvallendste namen bij de nieuwkomers zijn die van topchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent en Marc Faes, die tot voor kort algemeen manager was van voetbalclub KV Mechelen.

Elf verenigingen, school en opvang actief in nieuwe zaal

02/06/18 02:57 - De nieuwe multifunctionele zaal Loerenboske is na eerdere vochtproblemen eindelijk klaar. De buitenaanleg vormt nu nog het sluitstuk van het complex in de kern Pasbrug-Nieuwendijk, dat vijf miljoen euro kostte.

Drugsgebruiker moet 8.000 euro ophoesten

30/05/18 02:57 - De 35-jarige Sam A. uit Sint-Katelijne-Waver heeft van de rechter voor een resem feiten van drugsbezit en -gebruik twaalf maanden cel met probatievoorwaarden gekregen.

N-VA Katelijne & Waver stelt kandidaten voor

07/05/18 02:57 - N-VA Katelijne & Waver heeft dit weekend zijn kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober voorgesteld op de Markt in het Centrum.

Scholieren vervullen wens van overleden collega

05/05/18 02:57 - Bijna zeventig leerlingen van het 4de jaar wetenschappen van College Hagelstein gingen de uitdaging aan om 24 uur les te volgen, van vrijdagochtend tot en met zaterdagochtend. De leerlingen lieten zich sponsoren voor deze uitdaging. Ook met de laatste wil van overleden schoolmakker Cis Ceustermans (12) uit Bonheiden werd rekening gehouden.

Zelf nieuws uit Sint-Katelijne-Waver?
Deel ervaringen over Sint-Katelijne-WaverSint-Katelijne-Waver

„ Alles over Sint-Katelijne-Waver op Woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken